Sider

fredag 15. april 2011

Ugler i posen.

I interiør magasinet Rom 123 sto det denne måneden at ugler er det nye trend dyret. Flaks, siden jeg nettopp hadde vært på stoff og til å kjøpt ugle stoff til å sy ny stellepose. Jeg anser meg som nybegynner ved symaskinen ennå, men det kommer seg, og motivasjonen stiger ettervært som nye prosjekter blir ferdig med et ikke så allerværst resultat. I dag er en slik dag man kan sette seg ned å være fornøyd med produksonen, jeg har fått lekt meg med både kjøkkenmaskinen, symaskinen og driller. Hyller er satt opp på verandaen, brød er bakt og stelleposen  sydd. Sydde noen smekker i samme slengen også: og har klippet flere som skal syes i helgen. Det skal nevnes at både mamma og svigermor var på besøk forrigeuke og da fikk jeg litt starthjelp, men vi må vel alle lære? ;)

stellebag til å henge på vogna

Sellebag og stellepose til bleier og kremer osv 
Emma og jeg har vært ute i dag å gjort verandaen klar for sommeren, i allefall nesten. Jeg plantet rødbetter og blomster, ryddet og satte opp hyller. Jeg er klar for sommer!! Med tanke på fjordårets graviditet, sykdom og prematur fødsel skal denne sommeren gjøre opp for alt !! JEG GLEDER MEG !! Men nå er det påske og i morgen skal resten av  påske pynten opp, deretter er det bare å nyte livet :D

God påske !!!

5 kommentarer:

Lene sa...

stilig :) du e flink.. Klem og god påske :)

Mariannes verden sa...

Tusen takk Lene :) OG god påske til deg og dine søte små :D

Maichen sa...

Råstilig!! Digget uglene!!!

Bluebellsa sa...

Awsome

Mariannes verden sa...

Takk :) Ble ganske fornøyd selv :P Posene er foret med vannavstøtende stoff. Det var ganske lurt siden første gangen vi brukte stellebagen hadde vi en aldri så liten fruktmos eksplosjon ;)