Sider

mandag 4. april 2011

Helgens sysler

Ja da var det jammen mandag igjen, og helgen som har vært en blanding av det meste som kan skje tror jeg. Fredagens nydelige vær fikk oss ut på tur med med Linda og Hanne fra barselgruppen, og denne gang gikk turen til Leirfossen der vi koste oss med lunch og kaffe :) Lørdagen fikk vi omgangsyken alle tre her, og dagen ble ganske ødelagt av det kan man si. På søndagen skinte sola igjen og vi følte oss bedre alle mann så da var det bare å starte på vårrengjøringen :) Formen er ikke helt på topp i dag men jeg håper den kommer seg fort.
Neste uke skal Emma og jeg i karneval bursdag til en liten pjokk som fyller 3 år, og i den anledning har jeg sydd en liten pirat kjole til Emma mor. Alle jenter må vel ikke være prinsesser ? Tilhørende sjørøver hatt og øyelapp blir nok ikke brukt men var morsomt å lage når jeg først var i gang. Kjolen er sydd av et gammelt fleece teppe jeg hadde liggende og så har jeg sydd en lekepose til oppbevaring av små biler. Jeg tenker at når jeg fyller den posen med lekebiler må det vel være en fin gave til en gutt på 3 ? Vi satser på det :)

Jaja, nå skal jeg kose meg med noen episoder av X files med min kjære :) Så her kommer bildene;)

Emmas første karnevalkjole  
En oppbevaringspose lit lekebiler. 

4 kommentarer:

Bluebellsa sa...

KJempe flott =)

KJempe kul pose og kjole :D

Bluebellsa sa...

Så kule kjolen blei, med den lille herlige lommen, den e sikkert herlige å ha på og når an e i fleece :P

Å den bil pose va kjempe stilige :D

Bluebellsa sa...

Vet om ein liten så sikkert komme te å ønska seg ein sånn påse ein gang

Anonym sa...

Så artig kjolen ble. Ikke alle jenter trenger være prinsesse nei. Blir sikkert mange av dem:) Den lekebilposen var utrolig smart. Det var en super gave. Blir perfekt til ryddetiden, men også som pose for å ta med seg bilene på tur:) Håper dere får en fin bursdag.