Sider

lørdag 18. september 2010

SUPERSCONES

Supermat er i vinden som aldri før,  maten med de super sunne råvarene som lover deg bedre helse, anti aging, masse overskudd og vektreduksjon selger som bare det. Jeg sier ja takk til alle punktene og tenke at jeg skal begynne i det små, så nå spiser de såkaldte superscones til frokost hver dag. De er ganske gode, men kanskje litt kjedelig i lengden så jeg varierer pålegg fra dag til dag eventuelt lager en salat eller smoothie til. Det er flere som har spurt etter oppskriften, å her kommer den;

8stk

2dl sammalt spelt
2dl siktet spelt
2ss hampproteinpulver
1/2 dl kokkosmel
1 dl ( Økologisk ) havregryn
2ts bakepulver
1/2ts kvernet himalaya saltt
5ss extra virgin kokkos olje
3 bananer
2 store revene gullerøtter
1 1/2 dl rismelk
1dl eplejuice ( sunniva juicen er annbefalt i oppskriften)

Bland de tørre ingrediensene godt, tilsett kokkosolje, banaer og de revene gullerøttene.
Rør godt å og hell over vesken. Deigen skal være klebrig.
Del deigen i 2 like store biter, klapp de flate og del opp 4 deler.
prikk med gaffel og stek deretter på bakepapir på 200 grader i ca 30 minutter på nederste rille.

Jeg bruker å kjøre kokkosoljen, bananene og gullerøttene til en mos i blenderen før jeg rører de inn i deigen, da blir det litt gjevnere fordelt.

Så da gjenstår det bare å se om dette er begynnelsen på et bedre liv eller om jeg bare spiser noen dyre scones til frokost ;) Uansett så skal 30 kilo av kroppen i løpet av 12 måneder, men det lar seg nok gjøre.

Lykke til med bakingen :D