Sider

onsdag 3. september 2008

Gratulerer med dagen Marit!!!!!!!

Det skulle være svært så vannskelig å få snakket sammen med tidsforskjeller og mobiler som ikke får sendt til hverandre. Så håper du får lest bloggen:) Gratulerer med dagen!!! Håper der ble masse kaker å presanger!!!! VI gleder oss til du og din kjære kommer på besøk:D

Lov u

1 kommentar:

Marit1983 sa...

ÅÅÅÅÅÅÅ... nå hadde jeg nettopp skrevet den lange kommentaren her. Men så ble alt borte når jeg måtte åpne en konto... Kjedelig det der altså. Men skal prøve og huske mesteparten av det jeg skrev. :-)

Så lurt det var med denne bloggen, kjempe koselig og ha muligheten til og følge litt med på hva dere driver med på denne måtten. Kommer til og være ofte innom og få med meg de seneste oppdateringene. Dette synes jeg var veldig lurt. Og tusen takk for kjempekoselig bursdagshilsen her inne :-)

Ser jo ut som dere har det som plummen i egget. Men så utrolig mye folk! Håper ikke man trenger ha sånn ID kort når man kommer på besøk, for det hørtes ut som en slitsom opplevelse i varmen.

Snakket med per eivind nå, og fortalte han om bloggen din. Han er i italia i helgen men er med og titte når han kommer hjem. Vi snakket og om hong kong turen vår. Og er veldig klare begge to. Så når han kommer hjem skal vi sette oss ned og titte etter tur. Har beggynt og spare avspaserings timer så vi kan være borte i et par uker når vi skal reise, litt lettere når man ikke må gå ut fra noen ferier. Når var det nyttårsaften var der nede? Hadde jo vært litt moro og få med seg den da.

Tror jeg har fått med meg mesteparten av det jeg skrev nå. Men sikker er jeg ikke. Ikke annet og gjøre en og komme inn her og kommentere en annen dag og da, om det skulle være noe jeg har glemt.

Kose dere masse blandt rotter og frosker :-) Er vel kanskje mere sjarmerende deler av hong kong da men. Varmen f.eks. Misunner dere den, for her er det skikkelig høst og kaldt over alt nå....

Hilse magnus masse fra meg

Kjempe gla i deg bompi. Mange klemmer fra meg.